Op deze site geven wij u informatie over allerlei
zaken die met re-integratie, poortwachter,
Eerste en Tweede spoor, arbeidsdeskundig onderzoek
en loopbaanonderzoeken te maken hebben.

 

HERENBOS vindt zijn oorsprong in 2001, in Schagen. In dat jaar is Herenbos begonnen met het uitzenden van personeel, toen nog voornamelijk in de groensector. De groei van Herenbos leidde al snel tot vestigingen in Almere, Zoetermeer, Nieuw-Vennep, Arnhem en Purmerend.  Vanuit de klantengroep van Herenbos ontstonden steeds meer vragen hoe zij moesten omgaan met het ziekte en verzuim van hun eigen personeel. Door in te haken op die vraag is HERENBOS re-integratie opgericht in 2008.

 

HERENBOS re-integratie houdt zich bezig met Arbeidsdeskundige Onderzoeken, Re-integratie Tweede Spoor en outplacement.  En inmiddels werkt HERENBOS re-integratie ook in opdracht van gerenommeerde bedrijven als Sazas, HEMA, DHL, NUON, Flynth Accountants en Syngenta Seeds. Dat betekent dat HERENBOS re-integratie veel meer doet dan werknemer re-integreren in de groensector, of vanuit de groensector. Of het nu gaat om de verkoopster in de winkel, de productiemedewerker, de kantoormedewerker, de chauffeur of de procesoperator, HERENBOS re-integratie weet de weg op de arbeidsmarkt. Termen als ‘Poortwachter’, Wet Bezava (Modernisering Ziektewet) zijn voor HERENBOS re-integratie bekende begrippen.

Dus als u vragen heeft, aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact op met ons hoofdkantoor, 0224-290190 en vraag naar onze re-integratiespecialisten.